امروز: سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۳۹
مدیر کل استاندارد استان زنجان
کد خبر: ۶۷۶۵
تاریخ انتشار: شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۰
کیفیت آردهای تولیدی زنجان تحت نظارت های جدی استاندارد قرار دارد

مدیر کل استاندارد استان زنجان گفت: کارشناسان اداره استاندارد استان زنجان بر کیفیت آردهای تولیدی کارخانجات نیز نظارت مستمر و جدی دارند و به صورت تصادفی از مواد اولیه و محصولات نهایی نمونه برداری و آزمون انجام می دهند.

داود کارگرزاده امروز در گفت و گو با خبرنگارعصر زنجان، اظهار کرد: نان های بسته بندی شده به دلیل عدم امکان پیگیری و درج نشدن ویژگی هایی مانند: تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و سری ساخت مشول استاندارد اجباری نیستند.

وی افزود: واحدهای تولید کننده نان های تست، همبرگر، حجیم و نیمه حجیم در حطیه نظارت های استاندارد قرار داشته و در طبقه بندی محصولات مشمول استانداردهای تشویقی قرارمی گیرند.

مدیر کل استاندارد استان زنجان یادآورشد: اداره کل استاندارد استان، در بحث پخت و کیفیت نان هیچ گونه دخالی ندارد و این مهم بر عهده شرکت غله و دستگاه های متولی مربوط به آن است.

کارگرزاده افزود: کارشناسان این اداره کل بر کیفیت آردهای تولیدی کارخانجات نیز نظارت مستمر و جدی دارند و به صورت تصادفی از مواد اولیه و محصولات نهایی نمونه برداری و آزمون انجام می دهند.

وی با بیان اینکه بازدید از واحدهای تولید کننده آرد به طور متوسط هر سه ماه یک بار انجام شده و از انواع آرد های تولیدی نمونه برداری می شود، تصریح کرد:علاوه بر این کارشناسان اداره کل استاندارد استان زنجان به همراه کارگروه درجه بندی آرد شرکت غله به واحدهای تولیدی مراجعه و موارد موثر بر کیفیت را در امر درجه بندی آرد دخالت می دهند.

مدیر کل استاندارد استان زنجان خاطر نشان کرد: در حال حاضر در استان زنجان هفت واحد تولیدکننده آرد گندم و جو وجود دارد که تمامی آن ها دارای پروانه استاندارد بوده و محصولات منطبق با استانداردهای ملی مرتبط تولید می کنند.

کارگرزاده ضمن تاکید بر سلامت غذایی نان های تهیه شده از آرد کامل گندم، افزود: مردم شریف استان زنجان می توانند در صورت مشاهده هر گونه آرد گندم فاقد علامت استاندارد در سطح مراکز عرضه مراتب را به سامانه تلفنی 1517 اطلاع دهند.

انتهای پیام /

مطالب مرتبط:
برچسب ها:  
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار بین الملل